English  English Russian  Russian Spanish  Spanish French  French Arabic  Arabic

Вести и настани

Ние ќе присуствува на 121th кантонот саем

Ние ќе присуствува на 121th кантонот саем

за нас

Шенжен J & amp; Г опрема за вода за пиење копродукции, Ltd е водечки производител на опрема за водовод во Кина и нуди на светскиот пазар на целиот спектар на опрема за набавка и додатоци вода, на површина од повеќе од 70, 000 метри квадратни. Нашата компанија вработува 1.500 вработени дизајн, производство и продажба на својата палета на пополнување машини со основни средства на повеќе од 80 $ и глобален обрт од повеќе од $ 500 милиони.

Сервис

Ние можеме да испраќаме нашите инженер на клиентите за инсталација и конфигурација на опрема, или на корисникот може да испрати техничар својата во нашата фабрика за обука. Нашата опрема за флаширање на вода се извезуваат во САД, Велика Британија, Ирска, Канада, Австралија, Мексико, Русија, Африка, Блискиот Исток и од други земји и региони за над 10 години.

случаи

производи

Машини за означување со ладна лепак JND-М

Машини за означување со ладна лепак JND-М

Машина за етикетирање со ладна лепак се користи за обележување со процесот на апликација ладна лепак. Машината може да се примени на етикетите на различни видови на различни видови на шишиња....

Машина за топење означување

Машина за топење означување

Машина за топење означување се користи за означување на круг стакло, ПЕТ шишиња, метални контејнери, и околу контејнерите и друго...

Опрема за примена на самолепливи етикети JND-630

Опрема за примена на самолепливи етикети JND-630

Опрема за апликација JND самолепливи етикети 630 се користи за самолепливи етикети за етикетирање круг ПЕТ шишиња, шишиња лекови, салата лименки, шишиња пиво и други....

Машина за примена на топлина се смалуваат етикети на вратот на шишето контејнер 5 galllonov

Машина за примена на топлина се смалуваат етикети на вратот на шишето контејнер 5 galllonov

Машина за примена на термосвиваеми етикети на вратот шише направени во согласност со CE стандард; етикетирање 100/200 парчиња на шишиња 3 или 5 литри во минута. Обележување машини за шишиња се користи...

Машина за примена на ознаки се собираат при топлина за ПЕТ шишиња со две глави означување

Машина за примена на ознаки се собираат при топлина за ПЕТ шишиња со две глави означување

Означување машина за пластични шишиња погодни за употреба со различни видови на шишиња, како што круг, квадрат, рамни, криви, чаша-како и другите....

етикети автоматски апликатор смалуваат

етикети автоматски апликатор смалуваат

Автоматско апликатор смалуваат етикети се користи за примена на ознаки термосвиваеми на различни шишиња, како што се шишиња кружни, квадратни шишиња, ампули рамен итн...

Опремата за перење, пополнување и ограничување на шишиња 0.1-2l

Опремата за перење, пополнување и ограничување на шишиња 0.1-2l

флаширање triblocks користи за пијалаци во шишиња и 0.1-2l комбинираат за перење функција, пополнување и ограничување. Опремата може да работи со стакло и пластични шишиња....

Опрема за перење, пополнување и ограничување на шишиња 3-10 l

Опрема за перење, пополнување и ограничување на шишиња 3-10 l

Опрема за перење, пополнување и ограничување на шишиња 3-10 литри се користи во производство на не-газирани пијалаци како што се минерална вода, дестилирана вода, и ги комбинира функциите на перење, п...

Опрема за чистење, пополнување и ограничување на шишиња 5 галон

Опрема за чистење, пополнување и ограничување на шишиња 5 галон

Заштита од недостаток на вода кога нивото на водата во резервоарот за вода е помала од прекинувачот течност, опрема за полнење на водата во шишиња 5 галон автоматски се исклучува....

Опрема за полнење во банките

Опрема за полнење во банките

Опрема за полнење на пијалоци во лименки се користи во производство на не-газирани пијалаци како што се минерална вода, сокови, чаеви, итн За флаширање машина во пластични тегли ги комбинира функциите...

Опрема за полнење во пластични чаши

Опрема за полнење во пластични чаши

Опрема за полнење во пластични чаши наменети за пополнување и заптивање пластична чаша или чаши. Машина за пакување во пластични чаши е автоматски процес: хранење чаши, пополнување, запечатувајќи, сеч...

Опрема за пакување во вреќи

Опрема за пакување во вреќи

Машини за полнење пакети се користат за пополнување на течни производи во пакети обезбеди заштеда на употребата на пластични шишиња и се едноставни за употреба....

Опрема за подготовка и флаширање на вода во 5-галон шишиња

Опрема за подготовка и флаширање на вода во 5-галон шишиња

флаширање на вода линија со помош на современата американска систем обратна осмоза за прочистување на вода, која се состои од седум фази и им овозможува да се прочисти водата на загадувачи, како што с...

Вендинг машини продаваат чиста вода за пиење RO-100A

Вендинг машини продаваат чиста вода за пиење RO-100A

Вендинг машини продаваат вода за пиење се користи во разни јавни места во своите домови, фабрики, автобуски станици, трговски центри, училишта и други....

помошна опрема

помошна опрема

Приклучок за опрема за третман на вода вклучуваат биолошки микроскоп, десктоп, спроводливост метар, маса печка, машина за дозирање мерење на pH вредноста, кислород генератор, резервоарот за вода од не...

Апарати за чистење и третманот на вода за пиење

Апарати за чистење и третманот на вода за пиење

Домашни опрема за третман на вода е опремен со систем обратна осмоза и систем за стерилизација со цел да се обезбеди чиста вода за пиење. Уреди за третман на вода за пиење се користи за снабдување со ...

морска вода бигор растенија

морска вода бигор растенија

Отсолување на морската вода JND-ЈЗ користи на крајбрежни острови, и поставување на војници во крајбрежните градови, каде што има недостаток на вода за пиење.
Фитинг за морска вода бигор ефикасно...

вода дестилатор

вода дестилатор

Distiller вода за производство на вода WFI користење на греење пареа. Практичен дизајн, лесен процесот на работа, висока ефикасност греење, ниска потрошувачка на енергија и контрола на квалитетот на в...

Ултрафилтрација третман на вода

Ултрафилтрација третман на вода

пречистителна станица ултрафилтрација е дизајнирана да се отстранат честички, прашина, органски материи, непријатен вкус и бактерии од сурова вода, со цел да се задоволат барањата на минерална вода....

Обратно осмоза за прочистување на водата JND RO1000

Обратно осмоза за прочистување на водата JND RO1000

Опрема за подготовка на вода за пиење JND RO1000 користат во домовите и фабрики. Ние нудиме домаќинство опрема за прочистување и третманот на вода за пиење и вендинг машини за прочистена вода за пиење...

Автоматска опрема за дува шишиња 0.1-10l

Автоматска опрема за дува шишиња 0.1-10l

Автоматска опрема за ПЕТ амбалажа во согласност со европските стандарди за квалитет (CE сертификација на сообразност). Удар машини може лесно и безбедно да се управува со еден оператор, дури и без спе...

Полуавтоматски опрема за дува шишиња 0.1-10l

Полуавтоматски опрема за дува шишиња 0.1-10l

Полуавтоматски опрема за ПЕТ амбалажа во согласност со европските стандарди за квалитет (CE сертификација на сообразност). Полуавтоматски машини за ПЕТ контејнери може лесно и безбедно да се управува ...

Опрема за дува шишиња капацитет 3-6 литри

Опрема за дува шишиња капацитет 3-6 литри

опрема ПЕТ амбалажа е наменета за производство на ПЕТ / PC шишиња капацитет 3-6 халони. Опремата е опремен со микропроцесор контрола. За автоматски да се транспортира шишиња мораат да бидат поврзани с...

помошна опрема

помошна опрема

Помошни средства за удар машини вклучуваат компресори за воздух, филтер за воздух, разладни комори и печките....

JND-120 Автоматска опрема за дува шишиња капацитет 3-6 литри

JND-120 Автоматска опрема за дува шишиња капацитет 3-6 литри

Опремата за дување на ПЕТ шишиња / PC 3-6 литри капацитет JND-120 опремени со микропроцесор за контрола. За да се транспортира автоматски шишиња мораат да бидат поврзани со подвижна со автоматски ПЕТ ...

Полуавтоматски опрема за дува шишиња 5 галон JND-90

Полуавтоматски опрема за дува шишиња 5 галон JND-90

Полуавтоматска ПЕТ шишиња се користат за дува шишиња или 5 галон шишиња со широк сад 25L устата. Опремата за дува шишиња се состои од главна машина и ротациони инфрацрвена грејач....

Удар во калапи машина за PC шишиња

Удар во калапи машина за PC шишиња

Презентираните удар лиење машина за PC шишиња наменети за производство на шишиња и поликарбонат контејнери со различни простори (неколку милилитри до 300 литри)....

Удар во калапи машина (за производство на пластични садови)

Удар во калапи машина (за производство на пластични садови)

Ова истиснување удар лиење опрема наменета за производство на повеќето крути пластични контејнери со зафатнина од 300 милилитри на неколку литри....