English  English Russian  Russian Spanish  Spanish French  French Arabic  Arabic

Lajme & Ngjarje

Do të marrim pjesë në Panairin e 121-të të Kantonit

Do të marrim pjesë në Panairin e 121-të të Kantonit

Rreth nesh

Shenzhen J & amp; D Pajisje për pijshëm Co ujit, Ltd, është një prodhuesi kryesor i pajisjeve për furnizim me ujë në Kinë dhe ofron në tregun botëror gamë të plotë të pajisjeve për furnizim me ujë dhe pajisje, një sipërfaqe prej mbi 70, 000 metra katrore. Kompania jonë punëson 1,500 punëtorë projektimin, prodhimin dhe shitjet e varg e mbushje makina me asetet fikse prej më shumë se $ 80 milion dhe një qarkullim globale prej më shumë se $ 500 milion.

shërbim

Ne mund të dërgoni inxhinier tonë për të konsumatorit për instalimin dhe konfigurimin e pajisjeve, ose konsumatori mund të dërgojë teknik tij në fabrikën tonë për trajnim. Pajisjet tona për ujë të shisheve janë të eksportohen në SHBA, Britani të Madhe, Irlandë, Kanada, Australi, Meksikë, Rusi, Afrikë, Lindjen e Mesme dhe vende dhe rajone të tjera për më shumë se 10 vjet.

rastet

Produkte

Makina për etiketim me ngjitës të ftohtë JND-M

Makina për etiketim me ngjitës të ftohtë JND-M

Makinë për etiketimin me zam të ftohtë është përdorur për etiketimin me procesin e aplikimit zam ftohtë. Makinë mund të aplikojnë etiketa të llojeve të ndryshme për lloje të ndryshme të shisheve....

Makinë për shkrirjen etiketimin

Makinë për shkrirjen etiketimin

Makinë për shkrirjen etiketimit përdoret për etiketimin në xhami rrumbullakët, shishe PET, kontejnerë metali, dhe kontenierë të rrumbullakëta, etj...

Pajisje për aplikimin e vetë-ngjitës etiketat JND-630

Pajisje për aplikimin e vetë-ngjitës etiketat JND-630

Pajisje për aplikimin JND-ngjitës etiketat 630 është përdorur për etiketat vetë-ngjitës për etiketimin e rrumbullakët shishe PET, shishe ilaç, kanaçe sallatë, shishe birrë dhe të tjerët....

Makinë për të aplikuar etiketat tkurret ngrohjes në qafë e enë shishe 5 galllonov

Makinë për të aplikuar etiketat tkurret ngrohjes në qafë e enë shishe 5 galllonov

Makinë për të aplikuar etiketat shrinkable ngrohjes në një qafë shishe bërë në përputhje me CE standarde; etiketimin 100/200 pjesë në shishe 3 ose 5 gallons për minutë. etiketimin makina për shishe të...

Makinë për të aplikuar ngrohjes etiketat shrinkable në shishe PET me dy koka etiketimin

Makinë për të aplikuar ngrohjes etiketat shrinkable në shishe PET me dy koka etiketimin

etiketimit makine për shishe plastike të përshtatshme për përdorim me lloje të ndryshme të shishe, të tilla si raundin, katror, ​​banesë, lakuar, filxhan-si dhe të tjerët....

Automatik aplikues Etiketa tkurret

Automatik aplikues Etiketa tkurret

aplikues automatike tkurret etiketat që përdoren për të aplikuar ngrohjes etiketat shrinkable në shishe të ndryshme, të tilla si shishe rrethore, shishe katrore, kupat etj sheshtë...

Pajisje për larje, mbushje dhe mbulimi shishe 0.1-2l

Pajisje për larje, mbushje dhe mbulimi shishe 0.1-2l

triblocks prodhimi përdoret për pije në shishe dhe 0.1-2l kombinojnë funksionin larje, mbushje dhe mbulimi. Pajisja mund të punojnë me xhami dhe PET shishe....

Pajisje për larjen, mbushjen dhe shishe mbulimi 3-10 l

Pajisje për larjen, mbushjen dhe shishe mbulimi 3-10 l

Pajisje për larje, mbushjen dhe mbulimi Bottles 3-10 litra është përdorur në prodhimin e pijeve jo-gazuara të tilla si ujë mineral, ujë të distiluar, dhe kombinon funksionet e larje, mbushje dhe mbuli...

Pajisje për pastrim, mbushje dhe mbulimi Bottles 5 gallon

Pajisje për pastrim, mbushje dhe mbulimi Bottles 5 gallon

Mbrojtja kundër ujit të ulët, kur niveli i ujit në rezervuarin e ujit është më e ulët se kaloni lëngshme, pajisje për mbushjen e ujit në një shishe 5 gallon është me aftësi të kufizuara në mënyrë auto...

Pajisje për mbushje në banka

Pajisje për mbushje në banka

Pajisje për mbushje pije në kanaçe është përdorur në prodhimin e pijeve jo-gazuara të tilla si ujë mineral, lëngje, TEAS, etj Për shisheve makine në kavanoza plastike kombinon funksionet e shpëlarje, ...

Pajisje për mbushje në gota plastike

Pajisje për mbushje në gota plastike

Pajisje për mbushje në gota plastike të destinuara për plotësimin dhe nënshkrimin gotë plastike ose gota. paketim makinë në gota plastike është një proces automatik: ushqyerit gota, plotësimin, nënshk...

Pajisjet për paketim në qese

Pajisjet për paketim në qese

Makina për mbushje paketa përdoren për mbushjen e produkteve të lëngshme në pako sigurojnë kursime përdorimin e shisheve plastike dhe janë të thjeshtë për t'u përdorur....

Pajisje për përgatitjen dhe shisheve të ujit në shishe 5-gallon

Pajisje për përgatitjen dhe shisheve të ujit në shishe 5-gallon

prodhimi ujit vija përdorur kundërt sistem bashkëkohor Amerikane pastrimit të ujit osmozë, e cila përbëhet nga fazat e shtatë dhe lejon te pastrohet ujë të ndotësve, të tilla si rërë, algave mikroskop...

Makinat shitëse shitjen e pastër të ujit të pijshëm RO-100A

Makinat shitëse shitjen e pastër të ujit të pijshëm RO-100A

Makinat shitëse shitjen e ujit të pijshëm të përdorur në vende të ndryshme publike në shtëpitë, fabrikat, stacionet e autobusëve, qendrat tregtare, shkolla dhe të tjerët....

pajisjet ndihmëse

pajisjet ndihmëse

Accessory për pajisjet për trajtimin e ujit përfshijnë mikroskop biologjike, desktop, metër përçueshmëri, furrë tavolinë, makinë doza matur pH, gjenerator oksigjen, një rezervuar uji bërë prej çeliku ...

Pajisje për pastrimin dhe trajtimin e ujit të pijshëm

Pajisje për pastrimin dhe trajtimin e ujit të pijshëm

pajisjet e trajtimit të ujit në familje është e pajisur me një sistem osmozë kundërt dhe një sistem sterilizimi i projektuar për të siguruar ujë të pijshëm të pastër. Pajisje për trajtimin e ujit të p...

Detit desalination bimore

Detit desalination bimore

Desalination e ujit të detit JND-JP përdoret në ishujt në det të hapur, dhe vendosja e trupave në qytetet bregdetare, ku ka një mungesë të ujit të freskët.
Përshtatshëm për ujin e detit desalina...

prodhues pijesh ujë

prodhues pijesh ujë

uji distiller për prodhimin e ujit WFI duke përdorur ngrohje me avull. Dizajni i përshtatshëm, proces i lehtë të punës, një efikasitet të lartë të ngrohjes, konsumit të ulët të energjisë dhe të ujit t...

trajtimi i ujit ultrafiltration

trajtimi i ujit ultrafiltration

Ultrafiltration Impianti i trajtimit të ujit është projektuar për të hequr grimcave, pluhur, substanca organike, shije të pakëndshme dhe bakteret nga uji para në mënyrë që të plotësojnë kërkesat e uji...

Reverse osmozë pastrimit të ujit JND RO1000

Reverse osmozë pastrimit të ujit JND RO1000

Pajisje për përgatitjen e pijshëm RO1000 JND ujit të përdorur në shtëpitë dhe fabrika. Ne ofrojmë pajisje shtëpiake për pastrimin dhe trajtimin e ujit të pijshëm dhe makinat shitëse për ujë të pijshëm...

pajisje automatike për hedhjen e shisheve 0.1-10l

pajisje automatike për hedhjen e shisheve 0.1-10l

pajisje automatike për paketim PET në përputhje me standardet evropiane të cilësisë (CE certifikimi i konformitetit). Goditje derdhur Machines mund të lehtë dhe të sigurtë operuar nga një operator i v...

pajisje gjysmë-automatike për hedhjen e shisheve 0.1-10l

pajisje gjysmë-automatike për hedhjen e shisheve 0.1-10l

Gjysmë-automatike pajisje për paketimin PET në përputhje me standardet evropiane të cilësisë (CE certifikimi i konformitetit). makina gjysmë-automatike për kontejnerë PET mund të lehtë dhe të sigurtë ...

Pajisje për defekt kapacitet shishe 3-6 gallons

Pajisje për defekt kapacitet shishe 3-6 gallons

PET pajisje paketimi është projektuar për prodhimin e shisheve PET / PC kapacitet 3-6 Halonet. Pajisja është e pajisur me një kontroll mikrokoordinator. Për të transportuar automatikisht shishe duhet ...

pajisjet ndihmëse

pajisjet ndihmëse

pajisje ndihmëse për makinat derdhur goditje përfshijnë kompresorë ajrit, filtrat e ajrit, dhoma ftohje dhe furrat....

JND-120 pajisje automatike për hedhjen kapacitet shishe 3-6 gallons

JND-120 pajisje automatike për hedhjen kapacitet shishe 3-6 gallons

Pajisjet për hedhjen në shishe PET / PC kapacitetit 3-6 gallon JND-120 të pajisura me një mikrokoordinator për kontroll. Për të transportuar automatikisht shishe duhet të jetë i lidhur me një transpor...

pajisje gjysmë-automatike për hedhjen Bottles 5 gallon JND-90

pajisje gjysmë-automatike për hedhjen Bottles 5 gallon JND-90

shishe semiautomatic PET përdorur për hedhjen në shishe apo shishe 5 gallon me gjerë 25L enë gojës. Pajisjet për hedhjen e shisheve përbëhet nga një makine kryesore dhe ngrohës rrotullues infra të kuq...

Derdhur goditje makine për shishe PC

Derdhur goditje makine për shishe PC

paraqitur Makinë derdhur goditje për shishe PC të destinuara për prodhimin e shisheve dhe kontenierë polycarbonate me vëllime të ndryshme (një ml disa në 300 litra)....

Derdhur goditje makine (për prodhimin e enë plastike)

Derdhur goditje makine (për prodhimin e enë plastike)

Kjo nxjerrje pajisje derdhur goditje të destinuara për prodhimin e enë plastike më të ngurtë me një volum prej 300 ml në disa litra....